Blog

Admin
5. oktober 2018
Case Ingen kommentarer

GÆSTEINDLÆG: Sådan brugte vi bloggere til vores affiliatesite

Dingaveguide.dk er en guide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave og samtidig give dig gode råd, som du kan bruge på gavejagten. Siden er opbygget på en nem og overskuelig måde, som gør det meget nemmere at finde en gave, som passer til modtageren.

LÆS MERE
Admin
14. april 2018
Case Ingen kommentarer

CASE: Sådan brugte denne låneside bloggere

På Lån.dk finder man de bedste og billigste lån på internettet. Vi er en portal for forskellige lånudbydere, og vi hjælper vores brugere med at finde det helt rigtige lån ved at sammenligne de forskellige lån på internettet.

LÆS MERE
Gastebruger
29. oktober 2017
Gæsteindlæg Ingen kommentarer

4 tips til at bevare troværdigheden som blogger

Noget af det, der er forcen ved at anvende bloggere, er, at der er en høj grad af troværdighed i budskabet. Troværdighed er ikke noget, man bare lige får, men er noget, der skal opbygges og plejes. Derfor er det super vigtigt, at du som blogger tager det seriøst og værner om den tillid, dine […]

LÆS MERE
Admin
1. oktober 2017
Case Ingen kommentarer

Case: Vi forøgede vores besøgstal via bloggere

Hos praktikjobs.dk arbejder vi for at gøre det lettere og mere overskueligt for virksomheder at finde praktikanter til deres virksomhed. Vi ønsker at skabe et site, der gør det billigt og fair for alle – også nyopstartede virksomheder og startups – at kæmpe på lige fod med store konkurrenter om de bedste kandidater. I dag […]

LÆS MERE
Admin
25. september 2017
Tips til blogging 2 kommentarer

Populære danske bloggere – Her er de mest læste blogs

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige populære danske bloggere? Her tager vi et nærmere kig på de allermest populære af slagsen. Både rent generelt, men også med et særligt henblik på mode.

LÆS MERE
Admin
24. september 2017
Tips til blogging Ingen kommentarer

Blogger samarbejde: Godt at vide om sponsorerede indlæg

Blogs er populære som aldrig før, hvilket skaber en del kommerciel interesse. I mange tilfælde kan bloggere og virksomheder begge have rigtig god interesse i et samarbejde. Det drejer sig oftest om sponsorerede blogindlæg – vi samler lidt vigtig viden om sagen her.

LÆS MERE
Gastebruger
19. september 2017
Gæsteindlæg Ingen kommentarer

Vi bloggere tager for lidt i betaling for blogindlæg

GÆSTEINDLÆG Overskriften er en påstand, som jeg hører mere end ofte. Og ja, der er da til dels også noget i den: Bloggerne er traditionelt blevet overtalt til at overdrage stor værdi til webshops til gengæld for et par pink høretelefoner med en indkøbsværdi på 13 kroner.   Til gengæld skulle de så både skrive […]

LÆS MERE
Admin
Tips til blogging Ingen kommentarer

Tjen penge på blog – Sådan gør du

Du har en blog, men hvordan kan du tjene penge på den? Det er et spørgsmål, som mange nystartede bloggere har. I dag vil vi forsøge at give dig et konkret svar, så du kan begynde at tjene penge på din blog.

LÆS MERE
Admin
16. september 2017
Tips til blogging Ingen kommentarer

Sådan kommer du bedst i gang med danske bloggere

Er du nået dertil, hvor du overvejer at finde danske bloggere til at hjælpe med din markedsføring? I så fald er du havnet det rette sted, da vi her har samlet en overskuelig liste med bloggere, som du kan kontakte allerede i dag og dermed komme i gang med bloggermarkedsføring.

LÆS MERE
Admin
31. juli 2017
Tips til blogging Ingen kommentarer

Sådan undgår du at lave skjult reklame som blogger

Der kommer mere og mere opmærksomhed omkring bloggere og skjult reklame. Derfor kan det være en god idé at være 100% sikker i reglerne. Bliv opdateret på hvad du bør vide lige her.

LÆS MERE
Admin
30. juli 2017
Gæsteindlæg Ingen kommentarer

Bliv blogger og tjen penge: Her er de bedste råd, inden du starter

Overvejer du at blive blogger og tjene penge på at skrive om dit liv? I så fald er du ikke den eneste, men som ny her i bloggerverden, er der et par ting som bestemt er rart at vide på forhånd.

LÆS MERE
sheilavoldby
28. juli 2017
Gæsteindlæg Ingen kommentarer

Blogging i Danmark – Dette skal du vide

Mit navn er Sheila Voldby, og jeg er til dagligt professionel blogger på www.sheilavoldby.dk. Jeg har gennem mine år som blogger, haft en del samarbejde, og da jeg fik nys om find-bloggere.dk, oprettede jeg straks en profil for at snuse til goderne.

LÆS MERE