Sådan gør du

Find bloggere nemmere end nogensinde som virksomhed. Vores mål er at skabe en fælles platform, hvor disse bloggere og virksomheder kan mødes og aftale et samarbejde, som er fordelagtigt for begge.

Hvilken type aftale I finder ud af, er helt op til jer. Om det omhandler sponsorprodukter, oplevelser eller kontante udbetalinger styrer I helt selv.

Vi opfordrer dog alle brugere til at følge reglerne for kommercielle samarbejder mellem virksomheder og bloggere. Du kan læse mere om disse regler her. Konsekvensen ved ikke at følge dem kan være bøder for begge involverede, så husk at være ærlig omkring sponsoreret indhold.

 

 


 

Sådan gør du som..

find blogs
 

Hvis du er en virksomhed, der søger bloggere til at promovere dine produkter, så klik her. På den side kan du se en liste over blogs, som er tilmeldt her på siden. Find blogs hurtigere end nogensinde.

Du kan tjekke siderne og kontakte de bloggere, som du mener vil være relevante for dig at komme i kontakt med.

Du er også velkommen til at lave et jobopslag, hvor du søgere bloggere. På denne måde sparer du tid ved ikke at skrive ud til en masse bloggere, der ikke er interesserede i at blogge for lige netop dig. Her får du også mulighed for at nå ud til en masse bloggere, der endnu ikke har tilmeldt deres blog her på siden.

 

 

Hvis du er blogger, så kan du se de nuværende jobopslag her. På den side finder du en oversigt over opgaver, som diverse virksomheder ønsker at få løst.

Gennemse listen over jobs og ansøg de opgaver, som du finder mest interessante at blogge om.

Ved at tilmelde dig som blogger kan virksomheder gå ind og se din blog og vurdere, om de vil tage kontakt til dig med en opgave. Dette er en smart løsning for dig, der ønsker at få opgaverne tilbudt uden selv at skulle opsøge dem.

 


 

Lav brugeranmeldelser af både virksomheder og bloggere

Efter et endt samarbejde har du mulighed for at rate din samarbejdspartner. Så kan du enten vælge at anbefale ham eller hende til andre.

Alternativt kan du også komme med kritik, hvis samarbejdet ikke er gået som forventet. Vi anbefaler dog, at alle bør tage kontakt til den anden part, før man begynder at skrive noget negativt, da der ofte bare er tale om en misforståelse, der let kan løses.

 


 

Få eksponering af dine produkter eller webshop

Brugen af bloggere bliver mere og mere populær. Derfor bør det naturligvis også være let for både bloggere og virksomheder at finde hinanden.

Kom i kontakt med den eller de rette blogger(e) og få en aftale på plads lynhurtigt. Slut med at spilde tid på at finde den rette eksponering, og gør det du er bedst til i stedet for.

 


 

Få sponsorprodukter eller penge

Som blogger kan du helst selv bestemme hvilke shops, som du vil omtale på din side. Desuden har du også selv muligheden for at styre, hvad du får ud af aftalen.

Mange samarbejder i dag involverer gratis sponsorprodukter, som bloggeren modtager og omtaler i et blogindlæg. Hvis du vil samarbejde med en virksomhed, så er det vigtigt at du får en klar aftale på plads fra start, så der ikke opstår uenigheder senere.

om
 

Vær derfor meget konkret omkring kriterierne til indlægget. Mange virksomheder forventer nemlig en positiv artikel, der er over 500 ord og måske endda en video.

Hvis du derfor leverer en kritisk artikel på 200 ord og uden billeder, så kan der hurtigt opstå uoverensstemmelser over resultatets udfald. Vi anbefaler derfor, at sådanne krierier bliver fastsat FØR samarbejdet går i gang.

HUSK at virksomhederne har mulighed for at kommentere på dine præstationer inde på din profil, hvilket kan afholde andre fra at benytte dig i fremtiden.