Blog

Admin
25. september 2017
Tips til blogging 2 kommentarer

Populære danske bloggere – Her er de mest læste blogs

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige populære danske bloggere? Her tager vi et nærmere kig på de allermest populære af slagsen. Både rent generelt, men også med et særligt henblik på mode.

Det kan være svært at lave en endelig liste over de mest populære bloggere, men vi kan dog tage udgangspunkt i nogle af de statistikker, der findes online.

Her følger en top 10 over de blogs, der topper listen over flest læsere i løbet af den seneste måned.

Her er listen med nogle af de mest populære danske bloggere

 1. Mad for fattigrøve
 2. Gastrosita
 3. Stephanie Geggo
 4. Sydhavnsmor
 5. Nutidensmor blog
 6. Mummum
 7. Sunde medpakker
 8. Irina the Diva
 9. Sarah Louise
 10. Fie Laursen

 

Populære danske bloggere - Her er de mest læste blogs

LÆS OGSÅ Sådan kommer du bedst i gang med danske bloggere

Populære danske modebloggere

Med et kig på den ovenstående liste er det hurtigt tydeligt, at den danske blogscene stærkt domineres af blogs om mode og mad. Og selvom begge kategorier er forholdsvis innovative, så er det som regel modeblogs, der oftest bringer nye ting på banen, og derfor har mange af de populære modebloggere også rangeret højt i lang tid. Mange af dem er sågar accepterede som “celebrities” af medierne.

Hvis vi sorterer de forskellige madblogs fra og fokuserer på mode og livsstil alene, så er det Stephanie Geggo, der topper listen. Det gør hun både med statistikkerne fra sin egen blog, men også når vi tager et kig på hendes sociale medier.

Her har hun nemlig flere Instagram- og Facebook-følgere end nogen anden, og det er faktisk med et stort forspring. Geggo fokuserer sin blog på generel livsstil, men det inkluderer mode fra tid til anden, samt et hav af andre emner – blandt andet dyrevelfærd og livet som mor.

En trio af populære mode- og livsstilblogs finder vi i Irina the Diva, Sarah Louise og Fie Laursen. De er alle enormt populære, både på deres egne blogs og på sociale medier, og de har det tilfælles, at de alle dækker en lang række interessante emner.

Det handler ofte om mode – og det signalerer billederne i den grad også – men faktisk er der også spændende indlæg om iværksætteri, familieliv og ikke mindst tilværelsen som blogger.

 

LÆS OGSÅ Blogging i Danmark – Dette skal du vide

 


 

Èn ting er antal læsere og følgere, men kan den pågældende blogger påvirke sine læsere til at købe noget bestemt? Mange mindre kendte danske bloggere har et tættere forhold til sine besøgende og kan dermed lettere påvirke dem.

mest læste blogs

Derfor kan du med fordel spare på en dyr blogger og i stedet benytte én af vores tilmeldte bloggere, der kan skabe dig flere resultater. Se mere her.

 


De mest læste blogs

De forskellige blogs med flest følgere blev nævnt højere oppe, og den er relevant at bringe på banen igen. Når det kommer til læsertallet, er der en smule mere usikkerhed omkring rangeringerne,

Herudover er det også altid relevant at se på de sociale medier. Hvor mange følgere har en bestemt blogger på Instagram? Det signalerer ofte populariteten.

Det samme gør antal kommentarer på blogindlæggene. På den måde kan man hurtigt regne sig frem til, hvilke blogs der er de mest læste og populære, men det er bestemt også oplagt blot at tjekke den liste, som vi har angivet højere oppe.

Det kan for eksempel være oplagt med sådan en oversigt, hvis du har planer om at lave et samarbejde med en blogger. Eller hvis du selv vil i gang med en blog – i så fald er der inspiration at hente fra de bedste.

Uanset hvad, så er der en masse super populære danske bloggere, som er værd at se nærmere på.


Er du interesseret i at bruge bloggere i din markedsføring? Så kan du gratis oprette din opgave helt uforpligtende lige her.


 

Kilde på statistikker: Bloggers Delight

2 kommentarer

 1. Rasmus Gunnar Jakobsen

  Som jeg læser det er det statistik på Bloggers Delight? Og ikke blogs generelt?

  • Admin

   Det er korrekt 🙂

Comments are closed.