Blog

Admin
5. oktober 2018
Case Ingen kommentarer

GÆSTEINDLÆG: Sådan brugte vi bloggere til vores affiliatesite

Dingaveguide.dk er en guide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave og samtidig give dig gode råd, som du kan bruge på gavejagten. Siden er opbygget på en nem og overskuelig måde, som gør det meget nemmere at finde en gave, som passer til modtageren.

ANNONCE

Vi kunne godt tænke os at nå ud til flere brugere for at kunne hjælpe endnu flere med af finde den perfekte gave, som de kan give til en, som de holder af.

Der er mange metoder, som man kan bruge til markedsføring, og det kan være svært at finde den helt rigtige metode. Det er ikke alle former for markedsføring, som hjælper lige godt.

Vi havde hørt om find-bloggere.dk, men vidste ikke helt, hvordan det fungerede, og om det ville være den rette måde at markedsføre dingaveguide.dk.

Selvom vi ikke var helt sikre på beslutningen, besluttede vi os dog for at tage chancen, da vi kun havde hørt positive ting om find-bloggere.dk.

Der gik ikke lang tid, før vi oprettede en annonce, og efter kort tid var der stor respons. Den store respons gjorde det muligt for os at finde nogle bloggere, som virkelig forstod vores budskab, og som kunne formå at formidle det.

Pludselig var vores hjemmeside mere besøgt, og interaktionerne var øget væsentligt fra den ene dag til den anden. Hos dingaveguide.dk blev vi meget positivt overraskede over denne anderledes form for markedsføring.

Vi har erfaret, at det nogle gange kan betale sig at tage chancen, og vi har bestemt ikke fortrudt, at vi oprettede en annonce på find-bloggere.dk.

Nu er der mange flere, der har fået kendskab til vores gaveguide, og derfor også mange flere, som benytter sig af vores hjemmeside i forbindelse med gavejagten.

Du kan selv se nogle af vores gaver her.

Comment