Blog

Admin
1. oktober 2017
Case Ingen kommentarer

Case: Vi forøgede vores besøgstal via bloggere

Hos praktikjobs.dk arbejder vi for at gøre det lettere og mere overskueligt for virksomheder at finde praktikanter til deres virksomhed. Vi ønsker at skabe et site, der gør det billigt og fair for alle – også nyopstartede virksomheder og startups – at kæmpe på lige fod med store konkurrenter om de bedste kandidater.

I dag er det ofte sådan, at “hvis du har penge, så kan du få og har du ingen, så må du gå”. Men kan dette ikke være med til at skævvride konkurrencen om rekruttering? Jo, mener vi fra praktikjobs.dk. Derfor ønsker vi at fastsætte en lav pris, så alle kan søge på lige fod.

Vores brug af bloggere

For at fremme budskabet og meningen bag vores site oprettede vi en annonce på find-bloggere.dk. Ret hurtigt efter havde vi allerede en del ansøgninger på opgaven og så var det jo bare om at komme i gang.

Eftersom vi er en relativ ny side, valgte vi at indgå samarbejde med ALLE bloggere, der havde ansøgt – og det fortrød vi bestemt ikke.

På kort tid tredobblede vores besøgstal og de nye brugere kom hovedsageligt fra disse blogs. Så det var ret nemt at se en effekt på vores investering, hvilket var super fedt.

Samtidig var det også nogle stærke og interessante blogs, der tilbød et værdifuldt link til vores site, hvilket kan hjælpe os i fremtiden.

Så som vi ser det, var det lidt af en Win win situation.

Fremtiden

Vi tror på, at vi i fremtiden vil benytte os af find-bloggere.dk igen, da resultaterne var tydelige. Det vil især give mening når vi nærmer os den tid, hvor mange studerende skal til at søge praktik.

 

Comment