Blog

Admin
14. april 2018
Case Ingen kommentarer

CASE: Sådan brugte denne låneside bloggere

På Lån.dk finder man de bedste og billigste lån på internettet. Vi er en portal for forskellige lånudbydere, og vi hjælper vores brugere med at finde det helt rigtige lån ved at sammenligne de forskellige lån på internettet.

SPONSORERET INDHOLD

Vi kunne godt tænke os at sprede budskabet, så vi kan nå ud og hjælpe endnu flere brugere. Vores budget er desværre begrænset, og derfor har vi ikke alle muligheder for markedsføring.

Bloggere hjalp os med at sprede budskabet

Man kan sprede budskabet om sin side på et hav af forskellige måder. Som mange andre kan i sikkert nikke genkendende til, at det nogle gange kan være svært at fange brugerens opmærksomhed.

Hos Lån.dk valgte vi derfor at prøve et nyt tiltag, i forhold til vores markedsføring, og oprettede en annonce på find-bloggere.dk. Vi havde ikke så mange forventninger, da vi ikke havde prøvet os inde for ”bloggerverdenen” før.

Efter kort tid fik vi en del ansøgninger på vores annonce, og der var faktisk mange, der var interesserede i opgaven. Dette synes vi var meget positivt, da vi kunne udvælge nogle bloggere, som vi fandt bedst egnet til at sprede budskabet.

Vi prioriterede vigtigheden i at samarbejde med nogle bloggere, som gav mening i forhold til vores målgruppe, og som vi tænkte kunne sætte sig ind i vores verden.

Der gik ikke lang tid, før vi kunne mærke en forskel, og de ikke-eksisterende forventninger blev overrumplet af begejstring. Besøgstallet på vores side var nu mere end fordoblet, og interaktionerne på siden fik et ordentligt boost.

Vi har ikke fortrudt, at vi oprettede annoncen på find-bloggere.dk, da vores investering har vist sig at bære frugt – også selvom budgettet var begrænset.

Annoncen hjalp os med at sprænge boblen, og få vores side spredt ud til endnu flere – og derfor kunne vi helt sikkert godt finde på at oprette flere annoncer på find-bloggere.dk i fremtiden.

Comment